Sapsai.Fm

Winamp windows Media Player Real Player

Sila klik mana-mana player di atas untuk mendengar SapsaiFm


Get the Flash Player to see this player.
Sapsai.FM Diaktifkan Oleh Fantasi Media | Terima Kasih Fantasi Media. Sapsai.FM bersiaran 24 jam tanpa henti. Sekiranya anda melihat status radio Sapsai.FM|Ini Barang mesti mau tenang itu menandakan tiada penyampai yang bertugas tapi anda masih boleh mendengarkan lagu di Sapsai.FM. Nantikan dj yang bertugas untuk menemani anda. AMARAN : Lagu- lagu yang berkumandang di Sapsai.FM hanya sekadar untuk PROMOSI sahaja. Sila Sokong artis dan industri muzik tanah air kita dengan cara membeli KARYA yang ASLI dan pastikan anda menaip di chatting Sapasai.FM dengan menggunakan perkataan yang sopan bagi mengelakkan Ip anda di banned atau di hack. terima kasih atas kerjasama anda. Sapsai.FM kita-kita juga bah... Ini Barang Mesti Mau Tenang Terima Kasih atas sokongan anda. Bangunkan kami kalau kami terlena dan bantu kami kalau kami jatuh.?

Jumaat, 16 Mac 2012

Pencarian Duta D'million Power PUTRI KOPRAT

1. Warganegara Malaysia
2. Berumur antara 18 hingga 26 tahun.
3. Pendidikan minimum SPM.
Pencarian Putri Koprat 1Sabah menawarkan beberapa hadiah untuk dimenangi oleh peserta


1. Putri Koprat 1Sabah akan menerima wang tunai sebanyak RM2,000 dan akan dilantik sebagai Duta Produk D'Million Power dengan kontrak sambilan selama 12 bulan. Duta akan dibayar elaun tetap sebanyak RM1,500 setiap bulan selama dalam kontrak. Hadiah ini utama ini keseluruhannya bernilai RM20,000.
2. Top 9 akan menerima wang tunai RM350 dan akan ditawarkan peluang kerjaya oleh syarikat.
3. Top 20 - 11 akan menerima RM50 dan peluang untuk bekerjasama dengan syarikat.
4. Top 50 akan berpeluang untuk menjadi popular melalui rangkaian kerjasama rasmi kami dengan akhbar-akhbar utama termasuk Harian Metro yang pada masa ini menyediakan ruang Putri Metro.
5. Pengunjung website iRealiti.com berpeluang memenangi pelbagai hadiah melalui peraduan-peraduan yang kami adakan sepanjang pencarian ini dijalankan.

1. Peringkat pertama ialah pendaftaran secara online. Isikan butiran yang dengan lengkap dan hantarkannya ke email rasmi pendaftaran kami.
2. Peringkat kedua ialah penapisan untuk memilih Top 50 melalui undian di iRealiti.com sebanyak 70% dan penilaian juri profesional sebanyak 30%.
3. Peringkat ketiga ialah pemilihan Top 20 daripada 50 peserta yang akan dipanggil untuk ujian dalam satu acara khas. 20 peserta ini akan menjalani photo dan video shoot untuk dipertandingkan di peringkat seterusnya.
4. Peringkat empat ialah pemilihan Top 10 daripada 20 peserta melalui undian di iRealiti.com dan Youtube. Undian akan mewakili 50% manakala penilaian juri profesional sebanyak 50%.
5. Peringkat kelima ialah peringkat akhir bagi memilih Putri Koprat 1Sabah dari 10 peserta yang layak ke peringkat ini. Peserta diperingkat ini akan menjalani pelbagai aktiviti bersama syarikat seperti road show, khidmat masyarakat dan sebagainya. Para peserta juga akan diserapkan ke Akademi Putri Koprat selama 20 hari sebelum diadili secara profesional dalam satu acara berprestij bagi memilih Putri Koprat 1Sabah dan seterusnya pelantikan sebagai Duta Produk D'Million Power.


Pertandingan ini tidak menjadikan rupa paras dan bentuk fizikal sebagai asas memilih pemenang seperti yang biasa dibuat dalam mana-mana pertandingan peragaan. Perkiraan lebih kepada keperibadian, jati diri dan kesungguhan untuk maju dalam dunia koprat.

Seramai 10 peserta akan diserapkan ke Akademi Putri Koprat selama 20 hari. Semua perbelanjaan selama dalam akademi akan ditanggung oleh penganjur termasuk tambang peserta ke akademi ini. Dalam tempoh itu peserta akan didedahkan kepada dunia perniagaan dan peragaan di samping banyak lagi ilmu yang akan dikongsikan kepada peserta. Antara pengisian yang akan dilalui oleh peserta ialah latihan menjadi peragawati profesional, ceramah motivasi koprat, pengetahuan dalam dunia IT dan persediaan menghadapi dunia glamor serta banyak lagi kejutan kepada peserta.


NOTA : Syarat dan terma ini boleh berubah pada bila-bila masa mengikut kesesuaian tanpa sebarang notis. Sila kunjungi selalu laman ini untuk kemaskini info anda berkaitan syarat dan terma program kami.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan