Sapsai.Fm

Winamp windows Media Player Real Player

Sila klik mana-mana player di atas untuk mendengar SapsaiFm


Get the Flash Player to see this player.
Sapsai.FM Diaktifkan Oleh Fantasi Media | Terima Kasih Fantasi Media. Sapsai.FM bersiaran 24 jam tanpa henti. Sekiranya anda melihat status radio Sapsai.FM|Ini Barang mesti mau tenang itu menandakan tiada penyampai yang bertugas tapi anda masih boleh mendengarkan lagu di Sapsai.FM. Nantikan dj yang bertugas untuk menemani anda. AMARAN : Lagu- lagu yang berkumandang di Sapsai.FM hanya sekadar untuk PROMOSI sahaja. Sila Sokong artis dan industri muzik tanah air kita dengan cara membeli KARYA yang ASLI dan pastikan anda menaip di chatting Sapasai.FM dengan menggunakan perkataan yang sopan bagi mengelakkan Ip anda di banned atau di hack. terima kasih atas kerjasama anda. Sapsai.FM kita-kita juga bah... Ini Barang Mesti Mau Tenang Terima Kasih atas sokongan anda. Bangunkan kami kalau kami terlena dan bantu kami kalau kami jatuh.?

Sudut Pengiklanan   Adakah anda bercita-cita ingin memperkenalkan perniagaan anda melalui website anda sendiri? atau anda ingin mempunyai website untuk kepuasan diri sendiri? atau mungkin anda berhajat ingin mempunyai radio online sendiri dengan fungsi yang pelbagai? KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA. Fantasi Media menyediakan perkhidmatan membina website secara profesional, mahir dalam videografi, fotografi dan Streaming server termasuk radio online dalam kadar dan harga terendah yang pastinya berpatutan dan membuatkan anda berpuas hati. Untuk keterangan lebih lanjut, layari website kami di http://www.fantasimedia.net/ atau anda boleh berhubung terus dengan kami melalui email info@fantasimedia.net atau melalui sms 016-8396174 untuk bantuan dan keterangan lebih lanjut.
Berita baik untuk pengguna² Blackberry @ lagi top dipanggil BB..
sekarang kamurang ndak perlu lagi menghantar BB anda pigi KL..
ada sudah urang kita yang buli tulung bikin..

kalau kamurang mau tau info lanjut..
pigi saja blog http://blackberrysabah.blogspot.com/

atau sila lah "Like" Page ni http://www.facebook.com/pages/Blackberry-Sabah/172526962776334
atau cari "Blackberry Sabah" di facebook.com

klu mau jawapan yang cepat sila add BBM 252C92F0
Anda inginkan perniagaan anda dikenali? atau ingin mencari pelanggan? atau ingin memajukan perniagaan anda? Atau anda ingin mengiklankan apa sahaja? jangan risau, kami akan membantu anda. Anda boleh menghubungi penyampai (dj) di sapsaifm atau anda boleh berhubung terus dengan Dj Ateh Wildan di email keluang.man41@yahoo.com atau hantar mesej ke facebook (atehwildan sapsaifm utarafm) untuk keterangan lanjut