Sapsai.Fm

Winamp windows Media Player Real Player

Sila klik mana-mana player di atas untuk mendengar SapsaiFm


Get the Flash Player to see this player.
Sapsai.FM Diaktifkan Oleh Fantasi Media | Terima Kasih Fantasi Media. Sapsai.FM bersiaran 24 jam tanpa henti. Sekiranya anda melihat status radio Sapsai.FM|Ini Barang mesti mau tenang itu menandakan tiada penyampai yang bertugas tapi anda masih boleh mendengarkan lagu di Sapsai.FM. Nantikan dj yang bertugas untuk menemani anda. AMARAN : Lagu- lagu yang berkumandang di Sapsai.FM hanya sekadar untuk PROMOSI sahaja. Sila Sokong artis dan industri muzik tanah air kita dengan cara membeli KARYA yang ASLI dan pastikan anda menaip di chatting Sapasai.FM dengan menggunakan perkataan yang sopan bagi mengelakkan Ip anda di banned atau di hack. terima kasih atas kerjasama anda. Sapsai.FM kita-kita juga bah... Ini Barang Mesti Mau Tenang Terima Kasih atas sokongan anda. Bangunkan kami kalau kami terlena dan bantu kami kalau kami jatuh.?

Ahad, 16 Januari 2011

Rakan Artis Sapsaifm - Maharaja -
KUMPULAN MAHARAJA

Kumpulan ini terdiri dari antara artis-artis yang terkenal pada era 90an.ahli kumpulan terdiri dari Renggo'Arrow' sebagai vokalis utama,Wan'Screen' sebagai main guitarist,Rodney Haiqal sebagai 2nd guitarist.sedikit latar belakang ahli Kumpulan,Renggo'Arrow' ialah bekas penyanyi kumpulan terkenal iaitu kumpulan 'Arrow' yang terkenal di seluruh Malaysia di era 90an hingga sekarang.beliau telah menghasilkan lebih kurang 12 buah album,yang terbaru ialah 'Renggo & Maharaja' di mana Renggo telah menubuhkan kumpulan Maharaja.Wan 'Screen' bekas pemain gitar utama kumpulan 'Screen',kumpulan screen juga adalah antara kumpulan popular di Malaysia di era 90an.Rodney Haiqal adalah bekas penyanyi & pemain gitar kumpulan band yang pernah aktif membuat show di Shah Alam.Kumpulan Maharaja baru ditubuhkan awal tahun 2010 dan kini banyak memenuhi banyak undangan show di semenajung.selain dari itu,Maharaja kini telah menghasilkan Single Renggo & Maharaja 'Raja Syahdu'

1) CARA PEMBELIAN DAN PEMBAYARAN.


- Sekiranya berminat untuk membuat pembelian, pelanggan boleh menghubungi no telefon yang telah diberikan ATAU MENGHANTAR MESEJ KEPADA KAMI.

Sila sertakan:


NAMA: EMAIL: ALAMAT:BARANG YANG INGIN DITEMPAH: NO TELEFON:


- Kepada sesiapa yang berminat, anda juga boleh memberi comment di bwh gambar produk yang anda minat dan kami akan membalas comment anda secepat yang mungkin.


- Setelah pelanggan bersetuju untuk membeli barang yang ditempah, pelanggan boleh membuat bayaran secara "TRANSFER" melalui "MAYBANK2U" atau "RHB" atau "bank in" duit secara "CASH DEPOSIT" ke akaun RHB.


- Selepas bayaran dibuat, sila sms atau emailkan :NAMA PELANGGAN: ALAMAT:NO TELEFON: BARANG YANG DITEMPAH:JUMLAH BAYARAN DIBUAT: TARIKH/MASA BAYARAN:CARA BAYARAN: BANK: RHB/ MAYBANK


- Sekiranya pelanggan membayar secara "CASH DEPOSIT" ,sila emailkan @ hantarkan maklumat pembayaran kepada kami.


- Maklumat ini penting bagi membolehkan kami membuat pengesahan sebelum mengepos barang yang telah ditempah kepada pelanggan.


- Sila buat pembayaran dalam tempoh 2 hari selepas menerima email bil daripada kami. Bayaran yang lambat dibuat,maka tempahannya akan dibatalkan.


- Selepas pengesahan dibuat, barang yang ditempah akan di pos kepada pelanggan.


- Barang akan di pos kepada pelanggan pada setiap hari isnin dan khamis sahaja.


- Tempoh masa barang sampai kepada pelanggan bergantung kepada poskod kawasan pelanggan tinggal dan mungkin akan mengambil masa seminggu ( paling lama- waktu pejabat ).

Segala urusan bayaran hendaklah dibuat ke akaun berikut :


MOHD YUSRI BIN YUSUF(012 9316350)

RHB BANK

11806100012581

1 ulasan:

  1. Renggo & Maharaja adalah antara artis pelopor yang menjual sendiri Album mereka.mereka mejual sendiri album pertama Renggo & Maharaja melalui Show-show yang mereka terlibat.Sngle album Renggo & Maharaja hanya boleh di dapati di show-show yang mereka ada,selain dari itu..penjualan single juga hanya di buat melalui FB & Blog tanpa melalui mana-mana syarikat rakaman di Malaysia,ucapan tahniah & syabas kepada Renggo & Maharaja kerana masih bertahan & berjuang walau tanpa bantuan mana-mana syarikat rakaman

    BalasPadam